Skip to main content

Kød og fisk

Vores fisk og kødproduktion er 100 % fokuseret på optimal kvalitet. Vi bruger de penge og den tid, som er nødvendig, for at kunne levere i Gourmet kvalitet, både til private og de bedste køkkenchefer. Som privat køber du lige den mængde du har brug for og vi har smagsprøver på stort set alt. 

Råvaren (kød & fisk)

Grambogård velfærdsgris & velfærdsokse, Danmark
Vejrø gris, Danmark
Duroc gris fra Spanien
Pata Negra gris fra Korsika
Murray Grey okse fra Urup Dam, Danmark
Wagyu okse fra Japan & Australien
Rensdyr fra Sverige & Estland
Andebryst fra Frankrig
Presa fra Spanien
Spæk til lardo fra Casiraghi, Italien
Salt fra Guerande, Frankrig
Laksen fra det nordlige Norge, Skotland, Grønland eller Færøerne


Fisk

Vores koldt røget laks, blev i 2014 kåret som den bedste koldrøgede laks, af erhvervsfiskernes Fiskeavis, og serveres på en række af de bedste danske restauranter.

Laks, koldrøget — Side 1,4 kg.
Laks, koldrøget — Side 3 kg. (skal bestilles 10 dage i forvejen,minimum 2 sider)

Laks, varmrøget — side 1,4 kg.
Laks, varmrøget — side 3 kg. (skal bestilles 10 dage i forvejen,minimum 2 sider)

 


Bacon

Vores bacon tager mellem 1-3 måneder at fremstille, og kan spises uden tilberedning, bare med lidt god olivenolie med evt. lidt frisk hvidløg. Frisk bacon egner sig bedst til ristning.

Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget
Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget

Timian Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Timian Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind

Chili Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Chili Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind

Lime Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Lime Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind 

Fennikel Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Fennikel Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind

Duroc tomat Bacon Frisk — tørsaltet, koldrøget u/skind
Duroc tomat Bacon Lagret — tørsaltet, koldrøget u/skind


Specialprodukter (RH)

Skinke

Pancetta frisk — kryddermodnet, peberlagret svinebryst

Pancetta lagret — kryddermodnet, peberlagret svinebryst

Pancholetto — kryddermodnet, peberlagret okseinderlår

Pancholetto lagret — kryddermodnet, peberlagret okseinderlår

Lardo — kryddermodnet, koldrøget, langtidslagret  spæk

Presette — tørsaltet, koldrøget, lagret presa af spansk duroc gris

Filetto di collo — kryddermodnet, langtidslagret, koldrøget filet af svinenakke

Guanciale — tørsaltet, kryddermodnet, koldrøget kæbesnitte,  

Mørbrad — tørsaltet, koldrøget svinemørbrad

Andebryst — tørsaltet, kodrøget

Kronhjortfilet — tørsaltet,koldrøget


Skinke

Røgeri Hindsholm Skinke — af Vejrø gris eller velfærdsgris Grambogård


Skinke Korsika

Jambon Corse — Korsikansk højlandsskinke uden ben, lagret min. 3 år


Salami Korsika

Saucisse Corse — korsikansk salami lagret 9 måneder

AOC patanegra gris

Vildsvin

alm. Svin


Fersk kød

(Hvis vi ikke har det, sørger vi gerne for større specielle udskæringer til fest eller lign. Ring og hør nærmere.)

 

Nebraska Ribeye, Gold Label — udskåret i ca. 300-350 gr. 

Wagyu striplon — uden trekantstykke MSC 7-8 (marmoreringsbetegnelse)
(skal bestilles og sælges kun i  hele stykker, ring og hør nærmere)

Presa — sælges kun i hele stykker


Fersk laks

Vi sørger gerne for hele ferske laks eller laksesider til fest eller lignende, ring og hør nærmere.